Goedkoop een webwinkel starten in Amsterdam.

Vandaag der dag wordt een groot deel van onze aankopen niet meer fysiek gedaan, maar online. Dit kan bijvoorbeeld bij een webwinkel. Onze site ikstarteenwebwinkel.nl helpt u bij het openen van een webwinkel. Er zijn verschillende pakketten beschikbaar waarmee u makkelijk en goedkoop een webwinkel kunt starten. Zo kunt u bij ons kiezen uit een brons-, zilver- of goud. Het bronzen pakket is het instappakket. Hier krijgt u de basisonderdelen van wat er nodig is voor een webwinkel, tegen een lage prijs. Als u meer mogelijkheden wilt, kunt u kiezen voor het zilveren of gouden pakket. Een brons pakket is beschikbaar vanaf 24,95. Kiest u voor een beter pakket dan betaalt u logischerwijs ook meer.

Wat bieden we aan?

Voordat u begint met een webwinkel is het handig om een zetje in goede richting te krijgen. Dit voorkomt problemen en kosten op de lange termijn. Ikstarteenwebwinkel.nl help u bij deze opzet. Voordat je online gaat, moet er een duidelijk plan zijn. Er wordt gekeken naar wat je als ondernemer nodig hebt voor een goede webwinkel. Door de goede communicatie wordt er op een constructieve manier samengewerkt. Input van u als ondernemer is dan ook meer dan welkom. Door gebruik te maken van de diensten van ikstarteenwebwinkel.nl is het makkelijk om een webwinkel te beginnen in Amsterdam. We helpen zowel ondernemers die al een winkel hebben in Amsterdam, als starters die nog niets hebben opgebouwd.

Er zijn verschillende vormen van begeleiding en mogelijkheden bij ikstarteenwebwinkel.nl. Zoals gezegd zijn er 3 pakketten beschikbaar. Al deze pakketten hebben unieke voordelen. Zo onderscheidt het ene pakket zich van het andere met bijvoorbeeld een hogere notering op Google, een uniek ontwerpprogramma of een SSL-certificaat. Een SSL-certificaat is een beveiligde verbinding die veel wordt gebruikt door verschillende webwinkels. Deze beveiliging is onmisbaar voor een betrouwbare site.

Om het voor u als ondernemer duidelijk te maken wat er precies wordt gedaan, kunnen we bij u langskomen. Zo kunnen problemen en vragen gezamenlijk getackeld worden. Verder zijn er ook nog aparte trainingssessies mogelijk en kan er maandelijks een plan van aanpak gemaakt worden. Zo kunt u uw doelen voor uw webwinkel aan ons voorleggen.

Social media boost

1 keer per maand bieden we een zogenaamde social media boost aan. Zo’n boost zal u verder helpen met uw webwinkel. Er zal extra aandacht worden gegenereerd, wat natuurlijk voor extra hits zal moeten zorgen. Verder staat de veiligheid hoog in het vaandel bij ikstarteenwebwinkel.nl. Zoals gezegd bieden we SSL-verbindingen aan, maar we zijn ook constant bezig met het verbeteren van uw site. Zo wordt het voor hackers erg lastig om uw site aan te vallen. Wat ook handig is, is het feit dat Ikstarteenwebwinkel.nl maandelijks opzegbaar is. U zit nergens aan vast!

Alle mogelijkheden zijn terug te lezen op onze website. Ook kunt u contact opnemen via een email naar info@ikstarteenwebwinkel.nl of een belletje naar 085 06 08 402. Dus, wilt u goedkoop een webwinkel starten in Amsterdam dan is ikstarteenwebwinkel.nl de plek die u nodig heeft!