Hoger in Google

Te weinig bezoekers in je webwinkel? Dan is het erg handig om een SEO (online marketing) pakket af te nemen. Zo zorgen wij er voor dat je webwinkel hoger in de zoekresultaten van Google komen te staan. Bijvoorbeeld: Heb jij een webwinkel in kinderfietsen? Dan zal je na wat technieken te vinden zijn op het woord "online kinderfietsen kopen".

VRAAG AAN

 

SSL verbinding

Een beveiligde verbinding is tegenwoordig een must geworden bij het aanschaffen van een webwinkel. Het geeft klanten vertrouwen dat zij op een webwinkel zitten die goed beveiligd is. En je bent als webwinkel eigenaar verzekerd tot een bedrag van 1.000.000 miljoen euro.

VRAAG AAN

 

Kleding ontwerper

Een extra leuke maar vooral handig tool van ons is de "kleding ontwerper". Deze tool geeft jou als webwinkel eigenaar maar ook de klant toegang om een eigen kleding stuk te ontwerpen en naar eigen stijl te designer. Ook andere producten zoals bekers, deurmatten, banners, vlaggen en nog veel meer is mogelijk!

VRAAG AAN

 

Langs op locatie

Wat de meeste klanten altijd handig en leerzaam vinden is als wij op locatie komen. Wij komen dan op elke locatie in Nederland en maken vooraf een plan van aanpak hoe wij of jullie de webwinkel naar een hoger niveau kunnen brengen. Dit is een soort kleine presentatie en is altijd leerzaam. Ons professioneel team zorgt er altijd voor dat je meer omzet uit je webwinkel kan halen na dat wij lang zijn geweest.

VRAAG AAN

 

Plan van aanpak

Niet precies weten hoe je een webwinkel naar een hoger niveau kan krijgen? Laat door ons een "plan van aanpak" schrijven. Dit is een uniek plan wat wij schrijven na het onderzoeken van je webwinkel en social media kanalen. Zo heb je een goede basis en na het toepassen van de punten garanderen wij 100% extra omzetten!

VRAAG AAN

 

Een mail naar al je klanten

Mailmarketing is een must om extra omzet te generen met je webwinkel. Laat dit door ons uitbesteden en je hebt de mogelijkheid maandelijks, wekelijks of zelfs dagelijks een professionele marketing mail te versturen naar al je klanten.

VRAAG AAN