All Rights Reserved
Rate this post

Al onze designs zijn White label en niet te zien als zijnde Ikstarteenwebwinkel. Onze link die te herkennen is als © 2018 WEBWINKEL NAAM. All Rights Reserved. Ikstarteenwebwinkel.nl. Blijft permantent staan op al onze projecten die maandelijks een pakket hebben. Wel is het zo dat alle algemene klachten direct naar de webwinkel eigenaar gaan. Mits een klacht direct bij ons terecht gekomen is zijn wij genootzaakt dit altijd zelf te behandelen met de webwinkel eigenaar.

 

Wij zorgen er voor dat alle systemen up to date zijn en zo veilig mogelijk functioneren. Wel is het zo dat elke website of webwinkel gehacked kan worden (malware) en dit valt onder onmacht. Wij proberen dit altijd wel zo snel mogelijk te verhelpen maar kan altijd enige tijd duren (ligt aan hoe groot de malware is) voor dat dit opgelost is!

 

indien je de keuze neemt om je pakket te beindigen zal je altijd nog een laatste factuur krijgen van je huidige pakket(ten). Heb je een domeinnaam of meerdere domeinnamen bij ons en hier de verhuiscode van wilt hebben? Dan vragen wij eenmalig per 2 domeinnamen 12,50,- euro en elk extra domeinnaam 5,- euro. Deze administratie kosten bereken wij door ook voor het afsluiten van je contract bij ons.