Al onze designs zijn White label en niet te zien als zijnde Ikstarteenwebwinkel. Onze link die te herkennen is als © 2018 WEBWINKEL NAAM. All Rights Reserved. Ikstarteenwebwinkel.nl. Blijft permantent staan op al onze projecten die maandelijks een pakket hebben of eenmalig zijn aangeschaft. Wel is het zo dat alle algemene klachten direct naar de webwinkel eigenaar gaan. Mits een klacht direct bij ons terecht gekomen is zijn wij genootzaakt dit altijd zelf te behandelen met de webwinkel eigenaar.

Wij zorgen er voor dat alle systemen up to date zijn en zo veilig mogelijk functioneren. Wel is het zo dat elke website of webwinkel gehacked kan worden (malware) en dit valt onder onmacht. Wij proberen dit altijd wel zo snel mogelijk te verhelpen maar kan altijd enige tijd duren (ligt aan hoe groot de malware is) voor dat dit opgelost is.

Indien je als klant meerdere pakketten hebt onder één account kunnen facturen samen gekoppeld worden. Dit houd in dat het mogelijk is alles onder één factuur onder te brengen. Ook kan het zo zijn dat als er een factuur niet op tijd wordt betaald je webshop offline wordt gehaald. Buiten het gestelde termijn heb je 3 dagen de tijd om te betalen. Lukt dit niet krijg je van ons een nieuwe factuur met 7,50 administratie kosten. Kan je je nieuwe factuur met administratie kosten niet binnen 24 uur voldoen? hebben wij de mogelijkheid om je webwinkel offline te plaatsen tot dat de facturen die ruimschoots overschreven zijn betaald. Houd er wel rekening mee is je webwinkel offline en wil je deze weer activeren? Dan rekenen wij eenmalig 29,95 aansluitkosten. Laat het daarom nooit zo ver komen dat uw webwinkel offline wordt gehaald!

indien je de keuze neemt om een pakket te beëindigen zal je dit per mail of WhatsApp door moeten geven en je zal altijd nog een laatste factuur krijgen van je huidige pakket(ten). Heb je een domeinnaam of meerdere domeinnamen bij ons en hier de verhuiscode van wilt hebben? Dan vragen wij eenmalig per 2 domeinnamen 12,50,- euro en elk extra domeinnaam 5,- euro. Deze administratie kosten bereken wij door ook voor het afsluiten van je contract bij ons.